Dünya Manyetizması
- YazarHaberler
- 09/05/2025 at 10:15 #32601
JuanjoKatılımcıGünaydın:
Bu yazı, Tierra'nın yapısı ve işlevi ile ilgili çok çeşitli temaslarla ilgili olarak oldukça ilgi çekicidir.
Tierra'nın manyetizması, bilgisizliğimden dolayı beni en çok ilgilendiren yönlerden biri, jeolojik olarak, Tierra'nın manyetizmasını etkileyen koşullar veya kökenleri doğru olarak yorumlanmayan iş açıklamalarında (belgeler) gözlemledim, örneğin:
– Tierra'nın manyetik kampındaki polarizasyondaki manyetik poloların veya cambioların yerelleştirilmesi veya dağıtılması konusunda yeterli netlikte bir açıklama gözlemlemedi. Düşünebileceğiniz ve eskimiş olabileceğiniz tek şey, Tierra çekirdeğinin, kapasite geri kalanından farklı bir şey olması, yani kortezden farklı olması ve bu farklılığın, tam tersi bir duruma göre yön değiştirmesi olabilir. Tierra'nın farklı etapları.
– Belgesellerde yer alan temsiller, Tierra kamp manyetik çizgileri için bilimsel olarak desteklenmiş, güneş dışındaki rotasyon kaydında tepsinin bozulması nedeniyle deforme olmuş, manyetik kamp çizgilerinin başka bir yerde olmadığı konusunda herhangi bir gerekçe yok. Manyetizma farklı bir modda değişebilir, bu da manyetik ivmeyi azaltan sağlam bir bariyer ekleyerek, alanda mevcut olmayan diğer sınıfların atmosferine göre değişebilir.
İlgimi çeken başka pek çok yön var, ancak bir yandan da dünyanın manyetizmasına gönderme yapan yorumlar alıyorum. Espero, her şeyin yolunda gitmesi gerektiğini söylüyor.
selamlar
Juanjo Fernandez
- 16/02/2026 at 06:13 #38208
knowlesKatılımcıharika
- YazarHaberler
- Bu konuya cevap oturum açmanız gerekir.